Mijn projekten 2016

Oudejaarsavond in de Efteling. Ik ben iemand die houd van tradities. Zo ook oudejaarsavond, die breng ik het liefst door met familie of thuis. Het was even slikken toen mijn vrouw en ik door een van de kinderen gevraagd werden om met oudejaarsavond mee naar de Efteling te gaan. We hebben het gedaan en vielen van de ene verbazing in de andere. Ik heb nooit kunnen bevroeden, dat op oudejaarsavond zoveel mensen naar de Efteling zouden gaan. Het was ontzettend druk. Ik heb zoals meestal gefilmd. De omstandigheden waren verre van ideaal. Ik heb van ruim een uur film nog twaalf minuten over. Tijdens het aftellen voor de klok stond ik ingeklemd in een mensenmassa, vandaar dat ik een andere klok heb ingemonteerd. Het vuurwerk heb ik gefilmd met mijn armen zo hoog mogelijk, vandaar dat de beelden niet stabiel zijn. 

Stage OmniaCollege 2016. Traditiegetrouw heb ik weer een stagefilm gemaakt. Echter waren er enkele veranderingen. Door een fusie met het een Lagere Agrarische School, is de naam van de school veranderd en hebben we er een afdeling bij gekregen. Het is voor mijn gevoel een goede film geworden. Het voorwoord door de Stagecoördinator hebben we een aantal malen opnieuw moeten doen.

 

Urk vroeger en nu.

Schokland

Zuiderzeemuseum in Enkhuizen

Veilingmuseum Broek op Langendijk

West Friese foklore in Schagen

Hoorn en de VOC

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

18.02 | 15:36

Hallo Toon,

Ik heb je film nog steeds niet ontvangen.
Graag je e-mail adres.

Hans Baardman

...
09.05 | 16:18

Geachte filmers, ooit heeft Martin van de zomerschool een film van ons gemaakt, ook van onze fietsclub, die bestaat dit jaar 10 jaar,

...
14.01 | 15:19

Hoi Bert
Voor zover ik weet zijn de volgende oud leraren nog in leven:
Blankenstein, Walhout, Hijlaerts, Schep, (v.Oijen en Ineke administratie) en ikzelf

...
09.01 | 12:15

ik ben ook benieuwd hoe oude ze dan nu ongeveer zullen zijn.

...
Je vindt deze pagina leuk